Collistar introducerar miljövänlig solskyddsserie för marina miljön & en krämfoundation för en strålande sommarkysst hy – Addbeauty

Collistar introducerar miljövänlig solskyddsserie för marina miljön & en krämfoundation för en strålande sommarkysst hy

Collistars nya solskyddsserie

I samarbete med ett av de ledande specialistuniversiteten för marinbiologi, Università Politecnica delle Marche, presenteras nu en solskyddsserie som certifierats som miljövänlig för den marina miljön.Resultatet av över tre års djupgående forskning och helt utvecklad och testad i verkliga marina livsförhållanden, ger formulan optimal effekt och säkerhet för huden och miljön, utan att rubba den naturliga balansen i det marina ekosystemet.• 100% av ingredienserna är certifierade som miljövänliga:  UVB – UVA – långa UVA-filter och alla ingredienser är säkra för människor och inte skadliga för det marina ekosystemet.

• 100% fri från silikoner, parabener, färgämnen, mineraloljor, parfym.

• 100% testad i verkliga marina livsförhållanden, under förhållanden som råder i den naturliga marina miljön.

• Berikad med en lugnande bioteknisk ingrediens  – ”Sensamone”, som motverkar stress efter solexponering och gör huden mer behaglig.

• Vattenresistent, vilket gör den praktisk i alla möjliga situationer och förhållanden.

Alla Collistars solskyddsproduktär är korall- och revvänliga, vilket innebär att de inte innehåller några skadliga filter för koraller.

Ekodesignad förpackning
Tub och lock är 100% återvinningsbara.
Dessutom är produkten innesluten i en extern förpackning i papper som kommer från 100% återvinningsbara fibrer.

Sortimentet
Collistars miljövänliga solserie passar alla hudtyper, inklusive känslig hud, består av 3 solkrämer: Protective Sun Cream SPF 15, Protective Sun Cream SPF 30 och Protective Sun Cream SPF 50+. Collistars miljövänliga solskydd absorberas lätt och lämnar huden skyddad och återfuktad. Serien kompletteras av hydrating Soothing Shower-Shampoo och After Sun Gel-Cream.

Mediterranea Sun Compact Foundation SPF 15

Sun Compact Foundation är en mångsidig krämfoundation som ger dig en solkysst look samtidigt som den skyddar din hud med SPF 15.

Denna foundation är perfekt för att ge ditt ansikte en hälsosam “glow” och kan användas både som bronzer för att framhäva dina konturer eller appliceras över hela ansiktet för en jämn och naturlig täckning. Döljer skavanker och har en matt effekt. Den har en vårdande formula med naturliga ingredienser och är testad för att hålla upp till 8 timmar.

Istället för att köpa en färdig produkt erbjuder vi dig möjligheten att köpa ett tomt fodral och själv välja den färg som bäst passar dig. Fodralet är självklart kompatibelt med Collistars resterade refillsystem, vilket ger dig ännu mer mångsidighet och flexibilitet när det gäller att byta eller kombinera olika produkter. Det återvinningsbara fodralet är tillverkat av 80% återvunnen plast.

Produkten är dermatologiskt testad, testad för ögontolerans, icke-komedogen samt vattenresistent. Den kan användas på alla hudtyper, inklusive känslig hud. För bästa resultat appliceras den med svampen som medföljer i refill-förpackningen genom att klappa foundation över ansikte, kindben, hals och dekolletage.

Till nyheter