Hur Sliick fungerar – Addbeauty

Hur Sliick fungerar

Kan applikatorn också användas i mikrovågsugnen?

Nej, applikatorn kan inte användas i mikrovågsugnen eftersom den innehåller metall.

Hur lång tid tar det att värma upp vaxpärlorna i silikonkoppen?

Värm vaxet i mikrovågsugn på 45-sekundersintervaller tills det har uppnått en tjock och karamellliknande konsistens. Detta innebär att du värmer vaxet i 45 sekunder åt gången tills du når den önskade konsistensen. Var noga med att kontrollera och rör om i vaxet efter varje intervall för att undvika överhettning och se till att vaxet inte blir för varmt att applicera på huden.

Hur mycket vax kan silikonkoppen rymma?

Vi rekommenderar att du fyller koppen till ungefär hälften för att smälta vaxet jämnt och undvika spill. Om du behöver mer vax kan du fylla på med fler pärlor och värma koppen på nytt.

Kan jag använda vilken typ av vaxpärlor som helst med silikonkoppen eller är det bara de från Sliick som gäller?

Vi rekommenderar att du använder Sliicks egna vaxpärlor med vår silikonkoppen. Refill till ett förmånligt pris finns tillgängligt när vaxpärlorna från startkitet tagit slut.

Är silikonkoppen återanvändbar och enkel att rengöra?

Ja, både silikonkoppen och applikatorn är återanvändbara och enkla att rengöra. Vi rekommenderar att du tvättar dem för hand med tvål och vatten eller använda en desinficerande spray för att rengöra dem efter varje användning. På så sätt håller du dem rena och redo för nästa användning.

Kan jag använda Sliick på känslig hud?

Ja, du kan använda Sliicks vaxkit på känslig hud. Men eftersom alla människors hud är olika och kan reagera olika på olika produkter, är det viktigt att vara försiktig och testa vaxet på en liten del av huden för att se om det orsakar någon reaktion innan du applicerar det på större områden. Om du upplever någon form av hudirritation efter användning av vaxet, bör du omedelbart sluta använda det. Använd inte om du har åderbråck, diabetes, flebit, narig, öm eller solbränd hud, ny ärrvävnad, eksem eller någon hudsjukdom. Använd inte om du använder tretinoin, isotretinoin, glykolsyra, och alphahydroxi-behandlingar.

Tips: Avsluta behandling med Sliick Sooth Oil som med hjälp av lavendelolja har en lugnande effekt på huden och kan hjälpa till att minska eventuell rodnad eller irritation.

Hur många applikationer kan jag få från pärlkitet som ingår i startkitet?

Antalet applikationer du kan få från startkitets pärlkit beror på hur mycket vax du behöver och vilka områden du ska vaxa. Om du behöver mer vax kan du köpa ett refillkit separat och fortsätta använda samma mikrovågskopp och applikator från startkitet.

Kan Sliicks vaxkit användas för både ansikts- och kroppsbehåring?

Sliicks vaxkit kan användas för både ansikts- och kroppsbehåring, exempelvis ansikte, armhålor och bikinilinje. Men det är viktigt att undvika att använda vaxet på känsliga och privata delar.

Det har blivit vax över, vad gör jag?

Om du har vax kvar i koppen som du inte har använt upp kan du låta vaxet stelna i koppen och sedan återanvända det vid nästa vaxningstillfälle. Vi rekommenderar att du täcker över vaxet med plastfolie eller liknande för att undvika damm och smuts. Du kan också ta ut det överblivna vaxet ur koppen och spara det i en separat behållare för återanvändning vid senare tillfälle. Genom att återanvända ditt överblivna vax minskar du onödigt svinn.

Finns det andra doftalternativ för vaxpärlorna?

Just nu finns endast ”Acai Berry” som doftalternativ för våra vaxpärlor. Vi undersöker dock möjligheten att erbjuda fler doftalternativ i framtiden.

Kan jag använda Sliick’s vax under graviditet eller amning?

Vi rekommenderar alltid att du rådfrågar din läkare eller barnmorska innan du använder någon form av vax under graviditet eller amning.

Till nyheter